Kent lokantası ne zaman açılacak belli oldu!

Ortahisar Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı öncesinde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Kaya, kent lokantasının 16 Temmuz’da açılacağını açıkladı.

Kent lokantası ne zaman açılacak belli oldu!

Ortahisar Belediyesi’nin Temmuz ayı Meclis Toplantıları bugün başladı. Toplantı öncesi Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya açıklamalarda bulunarak, şunları söyledi: “Kent lokantası düşüncemiz vardı. Mutfağımız yetersizdi o alanı mutfağa kattık ve mutfağımızı büyüttük. Personelimizin de yemek yemesini istiyoruz.”

“Bizim personelimiz akşama kadar aç duruyor, bulabilen simit kaşar yiyor ve biz bu personelden verim bekliyoruz. Bir kent lokantası neden bu kadar uzun sürdü diyorlar en kaliteli ve uygun malzemeyi nasıl alabiliriz diye düşünüyoruz. 16 Temmuz’da kent lokantasını açmayı planlıyoruz.”

“Vatandaşımız kent lokantasından faydalanırken kendi personelimizi mağdur etmek istemiyoruz. Mutfak hazırlığımız var endüstriyel mutfak malzemeleri tedarik ediyoruz.”

kent1.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler