Beşikdüzüspor zirveden haykırdı

Beşikdüzüspor 'Zirveye İki Bilet' sloganıyla Beşikdağ Teleferik Tesisleri'nde sezon açılışı etkinliği gerçekleştirdi.

Beşikdüzüspor zirveden haykırdı

Trabzon 1. Amatör Küme B Grubu'nun iddialı ekiplerinden Beşikdüzüspor 'Zirveye İki Bilet' sloganıyla Beşikdağ Teleferik Tesisleri'nde sezon açılışı etkinliği gerçekleştirdi.

Fuat Gözaçan'ın sunuculuğunda düzenlenen etkinlikte Batuhan Turan, Ali Alkurt, Kurtuluş Eyibil sahne aldı. Kulüp bünyesinde yer alan tüm branşların tanıtıldığı gecede söz alan Beşikdüzüspor Başkanı Ferhat Aksoy 'Beşikdüzüspor her zaman zirveyi hedefleyen bir takım olmuştur. Sizler de aldığınız biletlerle hem Beşikdüzü'nün zirvesine çıkma imkanı buldunuz hem de Beşikdüzüspor'u zirveye taşıyabilmek için takımınıza sahip çıktınız, sağolun, var olun.

tasarim1.jpg

Geçen sene şampiyon olan takımımız bu sene de iddiasını ortaya koyacak. Bu bağlamda kadromuzu güçlendirme çalışmalarına durmaksızın devam ediyoruz. İnşallah yine hep birlikte şampiyonluğumuzu kutlayacağız' dedi.

tasarim1-001.jpg

Beşikdağ Teleferik Tesisleri'nde düzenlenen etkinliğe Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Beşikdüzü Eski Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, ASKF Başkanı Zeki Kurt ve yönetim kurulu da iştirak etti. Dolu dolu geçen programda Beşikdüzüspor yeni sezon öncesi büyük moral depoladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler