Beşiktaşlı yöneticinin hareketi Meclis gündeminde! Trabzon Milletvekilinden sert tepki

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Beşiktaşlı yöneticinin hareketini Meclis gündemine taşıdı.

Beşiktaşlı yöneticinin hareketi Meclis gündeminde! Trabzon Milletvekilinden sert tepki

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Türkiye Kupası Finali’nde Beşiktaşlı yöneticinin yaptığı ahlakdışı hareketlere sert tepki verdi.

OYUN DEĞİL SAHA DIŞI ETKENLER ÖN PLANA ÇIKTI

Geçtiğimiz hafta İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan Türkiye Kupası Final karşılaşmasında, sportmenlik dışı hareketler gündeme geldi. Beşiktaşlı yöneticinin Trabzonspor tribünlerine dönerek ahlakdışı hareketleri yapması, taraflı tarafsız tüm sporseverleri kızdırdı. Konuyu Meclis gündemine taşıyan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, "Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası Final karşılaşması, saha içi yerine saha dışı olayların daha çok konuşulduğu bir müsabaka oldu" dedi.

Beşiktaşlı yöneticinin hareketi Meclis gündeminde! Trabzon Milletvekilinden sert tepki

YÖNETİCİ DEĞİL TARAFTAR BİLE OLAMAZ

"İsmini anmaktan zül duyacağım şahsın yapmış olduğu seviyesiz ve karaktersiz hareketler, ne sportmenliğe nede Beşiktaş camiasına, yakışmamıştır" şeklinde konuşan Aydın, "Beşiktaş camiasında bırakın yöneticiliği taraftar bile olamayacak bu şahsın, Türk futbolundan acilen soyutlanması gerekmektedir. Beşiktaş gibi duruşu ve vizyonuyla örnek teşkil eden bir kulübün, gerekli adımları atacağından şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler