Bordo Mavili Sultanlar kaldığı yerden devam ediyor!

TVF 2. Lig'inde Bordo Mavi61 Kadın Voleybol takımı bugün sezonun ilk maçında sahasında Osmancık Belediye’yi mağlup etti.

Bordo Mavili Sultanlar kaldığı yerden devam ediyor!

TVF 2. Lig 14. Grupta Mücadele eden Bordo Mavi61 Kadın Voleybol takımı bugün sezonun ilk maçında sahasında Osmancık Belediye’yi 3-1 mağlup etti.

Maça iyi başlayan Bordo Mavili Sultanlar İlk seti 25-13 kazandı: 1-0 İkinci sette kıran kırana mücadelede Osmancık Belediye 23-25 ile set eşitliği sağladı: 1-1. Üçüncü sette daha istekli olan Bordo Mavililer 25-16 seti önde kapattı: 2-1 Maçın 4. setinde Bordo Mavi 25-18 seti aldı: 3-1. Bu skorla Sultanlar salonu dolduran taraftarlarının önünde galibiyet sevincini yaşadı.

Teknik Patron Yasin Kara, “Geçtiğimiz hafta başlayan ligde Artvinspor’un ligden çekilmesiyle sezonun ilk maçını bugün kendi evimizde Osmancık Belediye ile yaptık. Uzun süredir hazırlanıyorduk ve maçı kazandık. Eksiklerimizi de gördük. Oyuncularıma, teknik heyete ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Bu maçı salonu dolduran büyük Bordo Mavili taraftarlara hediye ediyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler