CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu'ndan doğal gaz açıklaması! "Konunun takipçisi olacağız"

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu açıklamalarda bulundu.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, Kavaklı Mahallesi'nde yaşanan doğal gaz sorunu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Emre Şahin Köroğlu yaptığı açıklamada, Manioğlu 3 Apartmanı'nda bulunan vatandaşların talepleri olduğunu ifade ederek, "Biz CHP olarak buraya bir hat getirilmesini, Belediye Meclisi ve Aksa'dan talep ediyoruz. Bu konunun takipçisi olacağız" dedi.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu'nun açıklaması şu şekilde;

Kavaklı İlkokulu önündeyiz. Burada Manioğlu 3 Apartmanı var. Doğal gaz noktasında bazı talepleri var. Doğal gaz hattı hemen yan tarafta ana hat olarak geçmekte. Arka caddeye, bir diğer arka caddeye bu hattan bir hat çekilmekte fakat bu caddede henüz planlama programlama yok. Burada yaklaşık 30 daire var. 30 daire de talepte bulunup Aksa ile görüşmüş. Biz CHP olarak buraya bir hat getirilmesini, Belediye Meclisi ve Aksa'dan talep ediyoruz. Bu konunun takipçisi olacağız. Vatandaşların Akçaabat'taki doğal gaz hizmetinden eşit şekilde yararlanma hakkı vardır. İlçe Başkanlığı olarak konunun takipçisi olacağız.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler