CHP Akçaabat İlçe Başkanı Köroğlun'dan flaş açıklama! "Soruşturma başlatılmadı"

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yaşanan olayla yönelik açıklamada bulundu.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Köroğlun'dan flaş açıklama! "Soruşturma başlatılmadı"

Trabzon'da geçtiğimiz günlerde Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yaşanan olayla yönelik CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, açıklamalarda bulundu.

Köroğlu'nun yaptığı yazılı açıklamada, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki yaşanan olayın üzerinin örtüldüğüne dair iddialar yer aldı. Açıklamada, AKP İlçe Başkanlığı'nın soruşturmanın açılmasını engellediği ve görevlendirmelerde usulsüzlük yapıldığı iddiaları da gündeme taşındı.

Emre Köroğlu, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Geçtiğimiz günlerde Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü içerisinde yaşanan skandallardan bahsetmiştik. Ne yalanlama geldi ne de bir açıklama. Bu durum iddiaların doğruluğunu da kanıtlar niteliktedir. Ancak henüz soruşturma başlatılmadı. Duyuyoruz ki soruşturmanın açılmasını AKP İlçe Başkanlığı engelliyor. Böylece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne AKP İlçe Sekreterliği'nden gelen ücretli öğretmen listesinin görevlendirilmesi isteniyor. İsminde Adalet olan parti; Adıyaman’dan gelen depremzede öğretmenin ücretli öğretmen ataması Özel Eğitim ana dal branşı olmasına rağmen yapmayıp, Akçaabat Belediye Başkanımızın yakın akrabasının kayın hısmı; asıl alanı Özel Eğitim branşı olmamasına rağmen ücretli öğretmen olarak bu alana atıyor. Daha önce sizleri uyarmıştık. Kimseyi toplumun önüne atmak istemiyoruz. Müfettişleri son kez göreve davet ediyorum. Aksi takdirde eksik belgelerle görevlendirme yapılmasından tutun, özel büro görevi yapan öğretmenlerin yasak olmasına rağmen katıldığı sendika çalışmalarını ve aldıkları ek ücretleri; gün, tarih ve isimleriyle, hangi okullarda hangi siyasilerin yakınlarının görev aldığına kadar paylaşacağım. Size son bir fırsat; yol yakınken yanlıştan dönün. Bugün gücünüz sizi yargı önünde korumaya yeter, ama yarın neler olacağını kimse bilemez.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler