Trabzon Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü koordinasyonunda, koruma ve bakım altında olan çocuklar için düzenlenen bölgesel dart turnuvası, eğlenceli ve rekabet dolu anlara sahne oldu.
İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, çocukların yarıyıl tatillerini nitelikli bir şekilde geçirebilmeleri ve fiziksel gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla düzenlenen turnuvaya Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Rize’den 26 çocuğun katıldığı belirtildi.
Üç kategoride gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda dereceye giren çocuklara kupaları takdim edildi.
Turnuva sonrasında, çocukların Trabzon’un tarihi ve turistik güzelliklerini keşfetmesi için Atatürk Köşkü, Boztepe Seyir Terası, Ayasofya Cami, Ganita ve Botanik Park’a gezi düzenlendi.
Kaynak:
satranç ile strateji ve analitik düşünme becerileri geliştirmeyide yapabilir. Gençler için iyi olabilir.
Yanıtla (0) (0)