Fatih Erbakan Trabzon 'a geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Trabzon'a geliyor.

Fatih Erbakan Trabzon 'a geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 26 Eylül Perşembe günü Giresun ve Trabzon illerinde esnaf ve belediye ziyaretleri gerçekleştirecek.

Program çerçevesinde Erbakan, bölgedeki esnafa geçmiş olsun dileklerini iletip belediye yetkilileriyle de bir araya gelecek.

Giresun İlk Durağı Olacak

Erbakan’ın ziyaretlerine saat 12.00’de Giresun’un Eynesil ilçesine bağlı Ören beldesinden başlayacağı bildirildi. Burada belediye yetkilileri ve esnafla buluşacak olan Erbakan, bölgenin sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri üzerinde istişarelerde bulunacak.

Trabzon’da Üç İlçeye Gelecek

Ziyaret programı Trabzon’da devam edecek. Erbakan, saat 14.30’da Arsin ilçesine geçerek burada hem belediye yetkilileri hem de esnafla bir araya gelecek. Ardından, 16.15’te Araklı ilçesini ziyaret edecek ve geçmiş olsun dileklerini iletecek. Trabzon’daki son durağı ise Sürmene olacak. Saat 18.00’de Sürmene’de esnafla buluşup ziyaretlerini tamamlayacak.

2b5eebd5-022f-4f78-ae11-ae27f91a4308.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler