VAR kayıtları açıklandı! İşte Trabzonspor'un iptal edilen golü

Trendyol Süper Lig'in 6. hafta mücadelelerinin VAR kayıtları açıklandı. İşte Trabzonspor'un iptal edilen golündeki konuşmalar...

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Gaziantep FK - Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan tartışmalı pozisyonların VAR kayıtları Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yayınlandı.

Trabzonspor, deplasmanda Gaziantep FK ile 0-0 berabere kalırken, karşılaşmanın 59. dakikasında yaşanan iptal edilen gol pozisyonu maçın en çok konuşulan anı olmuştu.

Mücadelenin 59. dakikasında Simon Banza, attığı golle Trabzonspor'u 1-0 öne geçirmişti. Ancak hakem Volkan Bayarslan, VAR odasından gelen uyarı sonrası pozisyonu tekrar izledi. VAR incelemesinin ardından Pedro Malheiro'nun, golden önce rakibine faul yaptığı gerekçesiyle gol iptal edildi. Bu karar, karşılaşmanın kaderini etkileyen anlardan biri olmuştu.

TFF VAR Kayıtlarını Yayınladı

Maçın ardından Trabzonspor taraftarları ve futbol kamuoyu, iptal edilen gol pozisyonuyla ilgili tartışmalarını sürdürürken, Türkiye Futbol Federasyonu, pozisyonla ilgili VAR kayıtlarını yayınladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler