Ganita’da etkinlikler sürüyor!

Ganita Akşamları etkinlikleri kapsamında Karadeniz’in sevilen sanatçıları Taner Eyüpoğlu, Mesut Uçar ve Hadiye Ölmez konser verecek.

Ganita’da etkinlikler sürüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Ganita Akşamları, 28 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında da programlarla devam ediyor.

Ganita Akşamları kapsamında, 28 Ağustos Çarşamba günü saat 19.30’da Taner Eyüpoğlu sahne alarak, Trabzonlulara müzik dolu bir gece yaşatacak. Eyüpoğlu’nun ardından, 30 Ağustos Cuma günü saat 20.30’da Mesut Uçar sahnede olacak.

Müziğin coşkusu, 31 Ağustos Cumartesi günü akşamı da devam edecek. Saat 19.30’da Hadiye Ölmez’in sahne alacağı bu gecede, vatandaşlar yine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşayacak.

FİLM GÖSTERİMİ DE OLACAK

1 Eylül Pazar günü akşamı saat 19.30’da Türk sinemasının klasiklerinden biri olan “Gülen Gözler” adlı Yeşilçam filmi gösterimde olacak.

3 Eylül Salı günü akşamı saat 19.30’da yazarlar Kamuran Tuna, Tahir Orhan, Ömer Şen ve Cevat Öztürk, edebiyat ve kültür üzerine derinlemesine bir söyleşi gerçekleştirecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada tüm vatandaşlar etkinliklere davet edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler