İBB Başkanı İmamoğlu ve Yomra Belediye Başkanı Bıyık bir araya geldi! İşte görüşmenin perde arkası

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon ziyaretinde Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ile bir araya geldi.

İBB Başkanı İmamoğlu ve Yomra Belediye Başkanı Bıyık bir araya geldi! İşte görüşmenin perde arkası

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, şehit düşen Trabzonlu Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın ailesine ve mezarına ziyarette bulundu.

İBB Başkanı İmamoğlu, Trabzon programında Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ile de kısa süreli bir görüşme gerçekleştirdi.

İmamoğlu: " Pozisyonu ne olursa olsun, iş birliği içinde olmayı kendisine söyledik"

İmamoğlu, Mustafa Bıyık ile yaptığı görüşmeye dair Haber61'e yaptığı açıklamada, "Yomra Belediyesi'ni ziyaret ettik. Çok verimli bir ziyaret oldu. Yomra Belediye Başkanı bizim dostumuz ve kardeşimiz. 2019'da da beraber çalıştık. 2024 yılında da arkadaşlarımız çok değerli bir çalışma yaptılar. İl başkanımız ve örgütümüz, yerelde siyaseti gözleme kabiliyetiyle Yomra'da aday çıkarmadılar, yerelde kabul gören Mustafa Başkan'ı desteklediler. O da kazandı. Gördük ki isabetli bir iş olmuş. Kendisini desteklemeye devam ediyoruz. Pozisyonu ne olursa olsun, iş birliği içinde olmayı kendisine söyledik. O da gurur duyup mutlu olacağını söyledi" ifadelerini kullandı.

mamoglu-aciklama-13.webp

Bıyık: "Verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettik"

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık da, Ekrem İmamoğlu ile yaptıkları görüşmeye dair Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Bıyık yaptığı açıklamada, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız bizi ziyaret etti. Kurmayların da olduğu kalabalık bir ortamda. Özel bir görüşme olmadı. Biz kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettik ve desteklerin sürmesini istedik. Ekrem Başkan bizim yol arkadaşımızdır. Bundan sonra da kendisine olan desteğimiz sürecektir" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler