İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi: "Tiflis seferleri Trabzon ekonomisine ciddi katkı verecek"

İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Haber61'e açıklamalarda bulundu.

İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi: "Tiflis seferleri Trabzon ekonomisine ciddi katkı verecek"

İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Trabzon'da sağlık turizmi, Bakü-Trabzon seferleri ve yakın zamanda başlaması planlanan Tiflis-Trabzon seferleri için konuştu.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'a değerlendirmelerde bulunan Çelebi, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Trabzonspor'un sponsoru olmaktan onur duyuyoruz"

İmperial Hastanesi, Trabzon'un sağlık noktasında en güçlü kuruluşu ve yerel bir hastaneyiz. Şehrimizle bütünleşmiş, şehrin ana damarlarına kadar sızmış bir kurumuz. Kendimizi şehirden soyutlayarak büyüme şansımız yok. Şehrin her kademesiyle bütünleşmiş bir hastane. Aynı zamanda Trabzonspor'un da sağlık sponsoruyuz. Bu bizim için bir onur ve gurur. Bunu da severek yapıyoruz. Trabzon'un iki güçlü markası olarak bu yolları yürüyeceğiz inşallah.

elebi1.webp

"Tiflis seferleri Trabzon ekonomisine ciddi katkı verecek"

Sağlık turizmi ek bir turizm ağı olarak 12 aya yayılabilen, şehrin ekonomisine ciddi katkı sağlayacak bir proje. Bakü'den 20 kişilik misafir grubumuzu alım heyeti olarak kabul ettik. Trabzon'daki sağlık kuruluşlarını geziyorlar. Görüşmeler yapılıyor. Bunlar bizim için çok önemli. Haftada 2 kez olan Bakü seferleri 4'e çıkarıldı.

Bunun dışında Trabzon-Tiflis uçak hattı projesi var. Sona geldi. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve oda başkanımızın da ciddi destek verdiği bir proje. Özellikle sağlıkta ulaşılabilirlik çok önemli. Trabzon'da ciddi bir altyapı oluştu. Acentalarla protokol de imzalandı. Eylül ayı sonu veya Ekim ayının ilk haftası Trabzon-Tiflis ve Tiflis-Trabzon uçuşları yapılacak. Batum'dan ciddi bir yöneliş var ama Tiflis'i tam aktif edememiştik. Ulaşım eksikliğinden kaynaklıydı bu. Kara yolu ile gelmek istenmiyordu. Güzel bir süreç olacak. Trabzon ekonomisine ciddi bir katkı olacak.

elebi2.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler