Konya'dan gündeme damga vuran öneri "Bir caddenin adı Trabzon olsun"

Konya yerel basınında "Trabzon caddesi" önerisi geldi.
Konya'dan gündeme damga vuran öneri "Bir caddenin adı Trabzon olsun"

Trabzonspor’un MKE Ankaragücü’nü 4-2’lik skorla mağlup etmesi, Ankaragücü'nün Süper Lig'den düşmesine neden oldu. Bu sonuçla birlikte, Konyaspor, kendi sahasında Galatasaray’a 3-1 mağlup olmasına rağmen, Trabzonspor’un galibiyeti sayesinde küme düşmekten kurtuldu.

Konyaspor camiası ve taraftarları, Süper Lig’de kalmanın sevincini yaşarken, Trabzonspor’a olan minnettarlıklarını sosyal medya üzerinden dile getirmeyi ihmal etmedi.

Konya Postası Yazarı Uğur Özteke’den "Trabzon caddesi" Önerisi

Konyaspor’un kümede kalma hikayesini anlatan Konya’nın duayen gazetecilerinden ve Konya Postası yazarı Uğur Özteke, köşe yazısında dikkat çekici bir öneride bulundu. Özteke, Konya’da bir caddeye Trabzon isminin verilmesini önerdi.

Özteke, yazısında şu ifadelere yer verdi:

“Şimdi Başkan Uğur İbrahim Altay ve şehrin yöneticilerinden bir ricam olacak. Derhal hemen Konya’da bir sokağın, bir caddenin adı TRABZON olarak konsun. Kimsenin garibine gitmesin. Siz Konya’nın sokak isimlerinden haberiniz var mı? Aklıma ilk gelen sokak BEYKOZ SAHİL DENİZ. Aklıma gelen ilk isimler oldular. Nerede ise İstanbul’un tüm semtlerinin isimleri bu şehirde mevcuttur. Haydi Konya’nın Trabzonspor’a tarihi bir borcu var. Süratli Karadeniz’in mert uşaklarına jestinizi yapın.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
  • Yılmaz 61kayi / 29 Mayıs 2024 15:33

    Bana sorsalar Türkiye de TS nin kardeş takımı yok Anadolu takımları TS yi bilinç altında kıskanırlar

    Yanıtla (0) (0)
  • Yılmaz 61kayi / 29 Mayıs 2024 15:30

    Kahramanmaraş Trabzon Bulvarı var Erzurumda Trabzon Caddesi var Birde konyada Trabzon caddesi olsun

    Yanıtla (0) (0)
  • Ali Başkan / 28 Mayıs 2024 17:25

    Ankaragücü bizim kardeşimiz di Avcı sayesinde kardeşlik bitti, Samsun, Rize, Sivas, Bjk gibi bize düşman olarak bakan takımlara yattı...

    Yanıtla (2) (2)
  • Robert the Bruce / 29 Mayıs 2024 08:34

    Ankaragücü senin kardeşin? La kendi öz gardaşını böyle sahiplenmezsin. Futboldaki bu abi, kardeş, abla nitelemeleri çok bayağı. Sen hep birilerinin abisi olmak istiyorsun da, o senin küçük kardeşin olmayı kendine yediriyor mu acaba? Saygı duyacaksın arkadaş, tek gereken şey bu.

    Yanıtla (0) (0)
  • Ahmet Birincioğlu / 29 Mayıs 2024 00:39

    Bunun ileride çok olumsuz yansımaları olur. Trabzonspor çıkarlara muhtaç değil. Yapması gerekeni yaptı.. Aslaolumlu görmüyorum.

    Yanıtla (0) (0)
  • Delinin biri / 28 Mayıs 2024 19:32

    Gerek yok ,hele futbol gibi bi konuda hiç gerek yok,tam tersi olsaydı seyreyle alemi...!!!

    Yanıtla (1) (3)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir