Konya'dan gündeme damga vuran öneri "Bir caddenin adı Trabzon olsun"

Konya yerel basınında "Trabzon caddesi" önerisi geldi.

Konya'dan gündeme damga vuran öneri "Bir caddenin adı Trabzon olsun"

Trabzonspor’un MKE Ankaragücü’nü 4-2’lik skorla mağlup etmesi, Ankaragücü'nün Süper Lig'den düşmesine neden oldu. Bu sonuçla birlikte, Konyaspor, kendi sahasında Galatasaray’a 3-1 mağlup olmasına rağmen, Trabzonspor’un galibiyeti sayesinde küme düşmekten kurtuldu.

Konyaspor camiası ve taraftarları, Süper Lig’de kalmanın sevincini yaşarken, Trabzonspor’a olan minnettarlıklarını sosyal medya üzerinden dile getirmeyi ihmal etmedi.

Konya Postası Yazarı Uğur Özteke’den "Trabzon caddesi" Önerisi

Konyaspor’un kümede kalma hikayesini anlatan Konya’nın duayen gazetecilerinden ve Konya Postası yazarı Uğur Özteke, köşe yazısında dikkat çekici bir öneride bulundu. Özteke, Konya’da bir caddeye Trabzon isminin verilmesini önerdi.

Özteke, yazısında şu ifadelere yer verdi:

“Şimdi Başkan Uğur İbrahim Altay ve şehrin yöneticilerinden bir ricam olacak. Derhal hemen Konya’da bir sokağın, bir caddenin adı TRABZON olarak konsun. Kimsenin garibine gitmesin. Siz Konya’nın sokak isimlerinden haberiniz var mı? Aklıma ilk gelen sokak BEYKOZ SAHİL DENİZ. Aklıma gelen ilk isimler oldular. Nerede ise İstanbul’un tüm semtlerinin isimleri bu şehirde mevcuttur. Haydi Konya’nın Trabzonspor’a tarihi bir borcu var. Süratli Karadeniz’in mert uşaklarına jestinizi yapın.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler