Trabzon'da AK Parti'ye katılan belediye başkanına il başkanından sert sözler! "Sizleri kandırıyorum..."

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat'tan, AK Parti'ye katılan Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin'e eleştiri geldi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimde Yeniden Yeniden Refah Partisi'nden Arsin Belediye Başkanı seçilen Hamza Bilgin, partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı.

Bilgin'e rozetini, AK Parti Grup Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

Hamza Bilgin'in AK Parti'ye katılmasının ardından Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat açıklama yayımlayarak, "Sayın Bilgin'in şunu bilmesi gerekir: Seçmen bu yapılanı asla unutmaz. Gün gelir hesabını sormasını çok iyi bilir" dedi.

bilgine-sert-sozler.webp

Arsin Belediye Başkanı Bilgin'e eleştirilerde bulunan Pulat, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Seçmen bu yapılanı asla unutmaz"

Net olarak bilinmeli ki: Seçim kampanyası boyunca Arsin'li hemşehrilerimizden oy "Yeniden Refah Partisi'nin Belediye Başkan Adayı" olarak istendi.

Yine siyasi rakibimiz olan AK Parti'nin de adayı vardı. Ancak seçmen, iradesini Yeniden Refah Partisi'nden yana kullandı. Fakat siz seçmene "ben oy isterken Yeniden Refah Partisi adına istedim ama sizden oyu aldıktan sonra AK Parti saflarına katılıyorum ve sizleri kandırıyorum" diyorsunuz.

Sayın Bilgin'in şunu bilmesi gerekir: Seçmen bu yapılanı asla unutmaz. Gün gelir hesabını sormasını çok iyi bilir.

Keza aday olurken mevcut iktidarın 4 yıldan fazla süresi olduğunu herkes çok iyi biliyordu. Hatta AK Parti Genel Başkanı'nın bizi seçmezseniz size hizmet gelmez diyerek mesaj göndermesine rağmen aday olup kazandıysanız partinizden değil belediye başkanlığından istifa etmeniz gerekirdi. Böylelikle Arsin'de size verilen emaneti sahibine iade etmiş olurdunuz.

pulat.webp

Seçmenlere, Beni Belediye Başkanı olarak seçtiniz ancak bu görevi yapamıyorum istifa ediyorum mesajını vermiş olmanız çok daha dürüstçe bir hareket olurdu. Zira seçmeni de kandırmamış olurdunuz.

Bir başka Pencereden baktığımız zaman Yeniden Refah Partisi'ne Türkiye genelinde her gün bine yakın vatandaş üye olmaktadır ve yine partimizin yükselişi hızlı bir şekilde devam etmektedir.

2023 yılı Yargıtay raporlarına göre en hızlı büyüyen parti Yeniden Refah Partisi’dir.

Bu yıl sonu da yine milletin güvenini kazanan partinin Yeniden Refah Partisi olduğunu herkes görecektir. Yapılan son seçimlerde de Türkiye'nin en büyük 3. Partisi olduğunu ispat etmiştir.

Partimizden üç beş kişinin istifa etmiş olması bizleri milletimize hizmet etme heyecanından vazgeçiremeyecek ve bu yoldan alıkoyamayacaktır.

Yeniden Refah Parti'sinde görev yapan bizlerin, bu millete hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak bütün zorluklara rağmen yolumuza devam ettiğimizi ve her geçen gün bu şekilde de devam edeceğimizi bilinmesini isteriz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler