Trabzon Merkez Fen Lisesi'nden "nostaljik" yıl sonu etkinliği

Trabzon Merkez Fen Lisesi öğrencileri yıl sonu etkinliğinde bir araya geldi.

Trabzon’un en köklü eğitim kurumlarından biri olan Trabzon Merkez Fen Lisesi, Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlediği yıl sonu etkinliğinde göz kamaştırdı.

Ayşe Akın ve öğrencilerinden oluşan grup “90’lar, 2000’ler Karışık Kaset Konseri” ile izleyenlere nostalji yaşattı.

Kostümleri ve yorumları ile izleyenleri büyüleyen öğrenciler 80’li yılların son dönemi, 90 ve 2000’li yılların unutulmaz eserlerine repertuarlarında yer verdi. Programın teknik ekibinde Dilara Mirioğlu ve Nehir Değirmenci, müzik ekibinde de toplamda 22 öğrenci yer aldı.

yil-sonu-2.webp

Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi 3.Ceza Dairesi Başkanı Fatih Aksoy, Okul Müdürü Coşkun Çolak, öğretmenler ve velilerin izlediği programda öğrencilerin özgüvenleri ve sahne hakimiyeti göz doldururken, ailelerde çocukların bu mutlu günlerini kayıtsız bırakmadı.

Hepimizin bir dönem aşina olduğu, vazgeçmediği tutkusu olan müzik çalar ya da müzik seti ve kasetlerin hayatımıza işlediği dönemleri yansıtan program salonu dolduran davetlilere hoşça vakit geçirtirken, geçmişteki o güzel günlerimizi de bir kez daha anımsatmış oldu.

yil-sonu-3.webp

yil-sonu-4.webp

yil-sonu-5.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler