Trabzon'da AK Partili Zeki Kavanoz'dan Kültür Yolu Festivali yanıtı! "Bundan sonra da yapacağız"

Ortahisar Belediyesi'nde Temmuz ayı meclis toplantıları başladı.

Trabzon'da AK Partili Zeki Kavanoz'dan Kültür Yolu Festivali yanıtı! "Bundan sonra da yapacağız"

Ortahisar Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantıları bugün başladı.

AK Parti Grup Başkan Vekili Zeki Kavanoz, Trabzon Kültür Yolu Festivali'nin Trabzon'da 40 noktada 500 sanatçının katılımıyla gerçekleştirildiğini belirtti.

Muhalefetin bu etkinliğe karşı çıktığını ve tasarruf tedbirleri ve kültürü yansıtmadığı gibi eleştirilerde bulunduğunu ifade eden Kavanoz, festivallerin geçmişte olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini vurguladı.

31 Mart'tan sonra çalışanlarla ilgili bazı serzenişlerin ortaya çıktığını söyleyen Kavanoz, 31 Mart'tan sonra grubunun ve meclisin bilgilendirilmesi ile kaç kişinin Ortahisar Belediyesi'ne ve iştiraklerine alındığına ilişkin bilgi istediğini ekledi.

kavanoz.webp

Cüneyt Zorlu'dan Kültür Yolu Festivali tepkisi

Ortahisar Belediyesi Başkan Vekili Cüneyt Zorlu, 150 milyon lira harcandığını belirterek Kültür Yolu Festivali'ne yönelik eleştirilerde bulundu.

Zorlu açıklamasında, "Tamam, sanatçılar getirildi, fakat kamuoyunda konuşulan para bu. Çöp konusuna gelince, yılda defalarca gündeme geliyor. Sanki her zaman yapılıyordu da biz yapamıyoruz gibi bir algı yaratılıyor. Sayın Kavanoz, 10 yılda ne yaptınız?" dedi.

zorlu.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler