Trabzon’da Başkan Genç açıkladı! Tiflis-Trabzon uçak seferleri başlıyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Tiflis’e direkt uçuşların başlayacağını açıkladı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç açıkladı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Tiflis’e direkt uçuşların başlayacağını açıkladı.

genc1.webp

Başkan Genç, şu ifadeleri kullandı:

“Bakü'den Trabzon'a haftada 2 sefer uçuş başlamıştı. Şimdi haftada 4 uçuş yapılıyor. Bunu Tiflis ve Gürcistan'a yayacak anlayışı ortaya koyalım dedik. Ticaret Odası Başkanımız bu konuda çalışma yürütüyor. Ulusoy ailemiz de diyalogları sürdürdü. Bu süreci Tiflis'ten artık Trabzon'a doğrudan uçuş yapılacak aşamaya getirdik. Artık Tiflis'ten Trabzon'a doğrudan uçuş seferleri başlayacak.

Trabzon adına çok mutluyuz. Bu işi sadece Tiflis'le bırakmak istemiyoruz. Yeter ki şehrinize itibar ve itimat edilsin. Şehrimize hayırlı olsun.

baskan-genc-2-002.webp

Haftada 2 sefer olacak. Çarşamba ve Pazar olarak planlama yapıldı. Nitelikli ve konforlu seyahatler olacak. Arzumuz Ağustos bitmeden başlaması, en geç Eylül başında resmi olarak yürürlüğe gireceğimizi ifade edebiliriz. Henüz ilk uçuş tarihi belli olmadı. Resmileştiğinde kamuoyumuzla paylaşırız. 100 koltuk garantisi olması konusunda bir adımı atıyoruz. Geçen yıl Bakü'den haftada 2 sefer başlatıldığında "acaba" denmişti. Şimdi haftada 4 sefer oldu. Karşılama kapasiteniz varsa gücünüzü kullanmanız gerek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler