Trabzon'da çevre temizliği etkinliği!

Trabzon'da öğrenciler "Polyphonic Trash” başlıklı etwinning projesi ile herkesi çevreye karşı daha duyarlı olmaya çağırdı.

Trabzon'da çevre temizliği etkinliği!

Trabzon'da İtalya, İspanya, Portekiz ve Türkiye'den 4 farklı okulun yer aldığı “Polyphonic Trash” (çok sesli atık) adlı eTwinning Projesinin Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında çevre sorunlarına karşı farkındalık yaratmak amacıyla Yıldızlı Anadolu Lisesi ve Çağlayan Adnan Menderes Anadolu Lisesi ortak bir etkinliğe imza attılar.

ÇEVRE TEMİZLİĞİ İNSANLIK GÖREVİ

Yıldızlı Anadolu Lisesi proje öğretmeni Özlem Burcu Yücesan ve Çağlayan Adnan Menderes Anadolu Lisesi proje öğretmeni Melike K. Özgen ve beraberindeki öğrencileri ile Söğütlü Sahilinde pet şişe, cam, naylon poşet gibi çevremizi, toprağı, havayı kirleten atıkları toplayarak her bireyin yaşadığı çevreye muhakkak bir şekilde katkı sağlayabileceğini gösterdi ve bu küçük çapta başlatılan sorumluluk projesiyle herkese örnek oldular.

Ayrıca öğrenciler bu sosyal sorumluluk etkinliğinin ardından doğada sağlıklı yaşam için bisikletleriyle sahilde turladılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler