Trabzon’da Dünya Ticaret Merkezi’nde flaş gelişme! Sözleşmesi fesh edildi

Trabzon’da yapımı yılan hikâyesine dönen Dünya Ticaret Merkezi’nde Armada Grup'un sözleşmesi fesh edildi.

Trabzon’da Dünya Ticaret Merkezi’nde flaş gelişme! Sözleşmesi fesh edildi

Trabzon'un Yomra ilçesi Şana mevkisinde 86 bin metrekarelik alanda inşası süren Dünya Ticaret Merkezi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Dünya Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu, inşaatın müteahhit firması olan Armada Ticaret Merkezi Turizm İnşaat LTD ŞTİ ile olan sözleşmeyi fesh etti.

Fesih gerekçesi sürecin yavaş ilerlemesi

Fesih gerekçesinin; verilen taahhütlerin yerine getirilmemesi ve inşaatın belirtilen süre içinde tamamlanamaması olduğu öğrenildi.

Öte yandan Dünya Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu'nun fesih gelişmesini Yomra Belediyesi'ne bildirdiği, belediyenin de firmaya tahliye içinde yazı gönderdiği ifade edildi.

dtm.webp

Şubat ayında yeni ruhsat alınmıştı

Dünya Ticaret Merkezi inşaatı ile ilgili olarak Armada Ticaret Merkezi Turizm İnşaat LTD ŞTİ, Şubat ayında yeni ruhsat almış ve süreci hızlı şekilde ilerletecekleri yönünde bildirimde bulunmuştu. Ancak verilen sözlerin yerine getirilmemesi üzerine sözleşme feshi yapıldığı kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler