Trabzon'da felaket devam ediyor! 2 kişi mahsur kaldı

Trabzon'un Yomra ilçesinde yağışlar nedeniyle heyelan ve taşkınlar meydana gelmesi sonucunda 2 kişi mahsur kaldı.

Trabzon'da felaket devam ediyor! 2 kişi mahsur kaldı

Trabzon'un Yomra ilçesinde yaşanan aşırı yağışlar nedeniyle heyelan ve taşkınlar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre ilçenin Taşdelen Mahallesi, Hamo mevkiinde sel felaketi sonucunda bir kadın ve yeğeni mahsur kaldı. Olay, menfezin yıkılmasıyla kadın ve yeğeninin iki karşı tarafta kalarak mahsur kalmasıyla gelişti.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Meydana gelen taşkın ve heyelanlar, bölgedeki yolları etkilerken, özellikle Özdil Oymalı Grup yolu, Yenice Mahallesi Harmancık yolu, Gülyurdu Mahallesi grup yolu ve Taşdelen Mahallesi grup yolunda önemli ulaşım sorunları yaşandı. Belediye ve Karayolları ekipleri, bu yolların açılması için yoğun bir çaba sarf ettiği öğrenildi.

2 KİŞİ MAHSUR KALDI

Edinilen bilgilere göre, Hamo mevkiinde meydana gelen bu olayda, mahsur kalan kadın ve yeğeninin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kurtarma ekipleri, güvenli bir şekilde kadın ile yeğenini bulunduğu yerden kurtarmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler