Trabzon'da sevindiren bir haber daha! Baba ve oğlu kurtarıldı

Trabzon'da aşırı yağışlar sonrası oluşan su baskınında mahsur kalan baba ve oğlu kurtarıldı.

Trabzon'da Arsin ilçesi yaşanan aşırı yağışlar nedeniyle heyelan ve taşkınlar meydana geldi.

İlçeye bağlı Yeniköy Mahallesi'nde mahsur kalan baba ve oğlu kurtarıldı.

Trabzon'un Arsin ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde yaşanan olayda, Yanbolu Deresi'nde mahsur kalan bir vatandaş ve çocuğu, DSİ ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kurtarıldı. Derenin ani su yükselmesiyle bölgede mahsur kalan baba ve çocuğu, zor durumda kalırken, kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler başarılı bir kurtarma operasyonu gerçekleştirdi.

44 Personel ve 34 İş Makinesi Görevde

Devlet Su İşleri (DSİ) ekipleri, kurtarma çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürmeye devam ediyor. Olayın ardından bölgede devam eden çalışmalarda toplam 44 personel ve 34 adet çeşitli iş makinesi ve ekipman görev alıyor. Bu çalışmalarla hem kurtarma operasyonları hem de çevredeki risklerin azaltılması hedefleniyor.

DSİ'nin Yoğun Çalışmaları Sürüyor

Bölgedeki su taşkınlarına karşı önlemler alan DSİ, geniş çaplı çalışmalarla derenin kontrol altına alınması için mücadele veriyor. Vatandaşların güvenliği için gerekli tedbirler alındığını belirten yetkililer, ekiplerin sahada yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler