Trabzon'da kapatılan süt fabrikası yeniden faaliyete geçiyor

Tonya Süt Kooperatifi, borçlarını ödeyerek icradan kurtuldu. Fabrika, 14 Ekim 2024'te yeniden üretime başlayacak.

Trabzon'da kapatılan süt fabrikası yeniden faaliyete geçiyor

Trabzon'un Tonya ilçesinde bulunan süt fabrikası için alınan yeniden yapılanma kararı üretimi geçici süreliğine durdurulmuştu.

14 Ekim 2024'te tekrar faaliyete geçeceği duyurulan fabrika için Yönetim Kurulu Üyesi Av. Cengiz Han Cora açıklama yaptı.

Cora yaptığı açıklamada, "Yeniden yapılanma kararı alan ve bu sebeple geçici süreliğine üretimi durduran Tonya Süt Kooperatifi; içinde bulunduğu ekonomik buhranı aşarak bir daha kapanmamak üzere 1968 RUHUYLA, AYNI SEVİNÇ, AYNI HEYECANLA 14.10.2024 tarihinde açılacak ve üreticiyi memnun edecek fiyatlarla , tüm çalışanları ile süt alımına başlayacaktır.

BORÇLAR ÖDENDİ

Borçları sebebiyle icradan satışı talep edilen fabrikanın borçları ödenerek fabrikanın icradan satışı engellenmiştir . Tonya’nın vicdanlı iş adamlarına, esnaflarına ve vatandaşlarına teşekkür ediyoruz.

MÜCADELEYE DEVAM EDİLECEK

Küçük bir ilçeden çıkarak ülke sınırlarını aşan Tonya Koop. markasına yakışır ulusal bir işletme kuruncaya kadar üreticimizle , üyelerimizle , çalışanlarımızla mücadeleye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler