Trabzon'da Katliama Hayır” eylemi! Başkan Kaya: Bu yasa ne vicdana, ne insanlığa, ne de ahlaka sığar

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzon'da gerçekleşen "Katliama Hayır” eylemine katıldı.

Trabzon'da Katliama Hayır” eylemi! Başkan Kaya: Bu yasa ne vicdana, ne insanlığa, ne de ahlaka sığar

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (TRAHAYKO)önderliğinde, Trabzon’da faaliyet gösteren çevreci ve hayvan hakları savunucusu derneklerin de katılımıyla gerçekleştirilen, “Katliama Hayır” eylemine katıldı.

tasarim1.jpg

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, eylemde yaptığı açıklamada, “Gönül istiyordu ki; bu güzel ülkede daha başka konuları konuşmak için bu meydanlarda olalım.
Bu cennet vatanda bugün yoksulluk sıkıntısı var, açlık sıkıntısı var, geçinememe sıkıntısı var.

tasarim1-001.jpg

İktidarların ve yönetenlerin temel görevi bu sıkıntılara çözüm bulmakken, hiç olmadık bir yasayla milletin karşısına çıkmaya hazırlanıyorlar. ‘Yazıklar olsun’ diyorum. Oturdular, düşündüler bu patili dostlarımıza kıyabilmek için bir kanun teklifi hazırladılar. Bu ne vicdanına sığar, ne insanlığa sığar, ne ahlaka sığar. Bu Yasayı kabul etmiyoruz, asla kabul etmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler