Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması! "Fırsat transfer..."

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması! "Fırsat transfer..."

Trabzonspor, Macaristan'da yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavililer yeni sezon öncesi ikinci hazırlık maçında Zeleznicar Pancevo ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma Trabzonspor'un 3-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Mücadelenin ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı, karşılaşma ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"ÖNCELİKLERİMİZ VAR"

"Ozan Tufan bugün iyi performans gösterdi. Daha öncede o bölgede oynamış bir oyuncu iyi de oynuyor. Özel bir oyuncu zaten şuan geçiş döneminde onunla da konuştuk bu şekilde kullandık. Doğru cevap verdi oyun planlarına göre hareket etti. Önceliklerimiz var ama fırsat transferi çıkarsa yabancı değil belki yerli o şekilde kullanmak istiyoruz. Mevcuttakilerden de en iyi şekilde faydalanmaya çalışacağız."

PİVOT SANTRAFOR GEREKİYOR

Pivot Santrafor transferi hakkında, "55 maç planlıyoruz. İlla 1. haftada pivot santrafor bizle olmak zorunda değil. Doğru zamanda doğru oyuncu olsun. Pivot santrafor yoksa başka oyuncularımız var Enis Destan ona yakın bir oyuncu. Umut Bozok sırtı dönük servisi olan bir oyuncu. Dragus da geldi. O zaman rakibe göre elimdeki oyuncu profiline göre bir planla sahaya çıkarız. Ama resmin bütününde öyle bir oyuncunun bizimle beraber olması gerekiyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler