Trabzon’da kayıp turist çocuk ailesine kavuştu

Trabzon’da kaybolan yabancı uyruklu çocuk Trabzon Büyükşehir zabıta ekipleri tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.

Trabzon’da kayıp turist çocuk ailesine kavuştu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Ganita Sahil Parkı’nda ailesini kaybeden yabancı uyruklu bir çocuğu kamera kayıtlarından tespit ettikleri ailesine kavuşturdu.

Şehir genelinde devriye görevlerini sürdüren Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Ganita Sahil Parkı’nda dolaşırken ailesini kaybeden bir çocuk buldu. Ağlayan çocuğu teselli eden ekipler, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Kayıtlarda bir erkek şahsın panik halinde hareket ettiği tespit edildi.

kayip.webp

Yanına gittikleri şahsın çocuğunu kaybettiğini öğrenen zabıta ekipleri, Körfez ülkelerinden Trabzon’a tatil için geldiği belirlenen bu kişiyi çocuğuna kavuşturdu. Büyük sevinç yaşayan Arap turist, gösterilen özverili çalışma için zabıta ekiplerine teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan bilgilendirmede, devriye faaliyetlerinin aralıksız devam edeceği belirtilerek, “Şehrimizde yaşayan herkesin güven ve huzur içinde zaman geçirmesi için ekiplerimiz her zaman görev başında olacak. Vatandaşlarımız ve turistler, herhangi bir olumsuzluk yaşadıklarında bize başvurabilirler” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler