Trabzon’da saldırıya uğrayan belediye başkanı Osman Beşel’in ifadeleri ortaya çıktı!

Trabzon’da saldırıya uğrayan Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’in savunması ortaya çıktı.

Trabzon’da saldırıya uğrayan belediye başkanı Osman Beşel’in ifadeleri ortaya çıktı!

Trabzon’un Tonya ilçesinin Belediye Başkanı Osman Beşel, saldırıya uğramıştı. Beşel’in olay anına ilişkin ifadeler ortaya çıktı.

Beşel’in ifadeleri şu şekilde;

“Makam odamda bulunduğu sırada, daha önceden haklarında yazılı savunma yazısı yazdığım belediye çalışanları H.U. ve H.K., isimli şahıslar makam odama sekreter kapısından girdiler. Odaya girdikten sonra H.U., odanın protokol kapısına gitti ve kapanın açık olup olmadığını kontrol etti. Kapının kilidinin açık olduğunu görünce arkadan kapıyı kilitledi. H.U. içeri girdikten sonra benim daha önceden kendilerine yazdığım savunma yazısını bana doğru sert şekide uzatarak, “Bu yazı nedir?” şeklinde söylemde bulundu.

Yine H.K. isimli şahıs da “Bu yazı nedir?” Şeklinde söylemde bulundu. Bu sırada H.U., benim yazmış olduğum savunma yazısını yırtarak attı, ben kendilerine “Oturalım” dedim. Şahıslar bana, “Oturmuyoruz” dediler. Bende “Siz hesap mı sormaya geldiniz?” Dedim. Ve ikisi birden bana hitaben, “Evet hesap sormaya geldik, aha da soruyoruz” diyerek benim üzerime yürüdüler.

Şahısların ikisi de benim üzerime vurma amacıyla geldiler, makam koltuğuma kadar gelerek bana vurmaya çalışarak yumruklarla bana saldırdılar. Ve yumruk bana vurmaya başladılar. Şahısların her ikisi de yumrukla benim vücuduma vurmaya başladılar.

Ben şahısların bana olan darbelerinin ellerimle iterek savuşturmaya çalıştım, bu sırada da odaca çalışanım olan A.İ.’ye “A… A…” diye seslendim. Odaya A.İ. ve Zabıta Memuru A.Ç. girdiler. Şahısları benden uzaklaştırmaya çalıştıkları sırada H.U. isimli şahıs benim yüz bölgeme kafa attı ve elini belindeki silaha doğru uzattı. Ancak orada bulunanlar silahını eline almasını engellediler.

Odaya gelenler şahısları uzaklaştırmak istedikleri sırada H.u. bana hitaben, “A… k.. çocuğu a… s…” şeklinde küfürler ederek odadan çıkarıldılar. Odadan çıkarıldıkları sırada iki şahıstan birisi odanın protokol kapısına sert bir şekilde tekme attı ancak hangisinin vurduğunu görmedim.

Ben makam odamda beni darp eden ve bana harakette bulunan, benim makam odamdan çıkmama engel olan H.U. ve H.K. isimli şahıslardan şikayetçiyim.”

Kaynak:Gazete61

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler