Trabzon’da yaşanan apart krizine Oteller Birliği'nden tepki “Mücadelemiz meyvesini veriyor”

Trabzon’da belgeleri eksik olduğu için mühürlenme kararı verilen apartlar için Oteller Birliği'nden açıklama geldi.

Trabzon’da yaşanan apart krizine Oteller Birliği'nden tepki “Mücadelemiz meyvesini veriyor”

Trabzon’da bugün gündüz vakitlerinde bazı apartların mühürlenmesi için belediye ekipleri harekete geçti.

Apart sahipleri ile emniyet güçleri arasında gerginlik yaşandı.

Yaşanan bu durumun ardından Trabzon Oteller Birliği’nden açıklama geldi. Yapılan açıklamada “Yıllardır verdiğimiz mücadele yavaş yavaş meyvelerini veriyor” ifadeleri kullanıldı.

Birlikten Başkan Mustafa Aksu imzalı yapılan açıklamada “Trabzon Oteller Birliği Derneği olarak yıllardır sürdürdüğümüz yasa dışı (kaçak) işletmelerle ilgili mücadelemiz yeni yeni meyvelerini vermeye başlamıştır.

Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy un büyük desteği il müdürümüzün üstün gayreti ile kanunun diğer kurumları yavaşta olsa harekete geçmeye başlamıştır.

Ancak ne hazindir ki söz konusu haramzade ekipleri kış uykusundan uyanmışçasına kanun görevlilerimize güçlük çıkarmakta ve haksız suçlamalarda bulunduklarını sosyal medya kanallarından ve basından öğrenmekteyiz.

Şunu açıkça belirtmeliyiz ki, turizm sektöründe yaşanan olumsuzlukların tamamı bu haramzade asalak takımının faaliyetlerinden kaynaklanmaktadır.

Bilinmelidir ki her zaman kamu kurumlarıyla ve kanuna uygun hareket eden otellerimiz haklı mücadelelerinden asla vazgeçmeyecek ve en son yasa dışı tesis kapatılana kadar çaba göstermeye devam edecektir.

Hiçbir güç kanundan aldığımız haklarımızı gasp edemeyecektir.

7464 Sayılı Yasanın Takipcisiyiz “ denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler