Trabzonspor'un eski yıldızına flaş teklif! İtalyan devi kararlı

Roma, Trabzonspor'un eski forveti ve Villarreal'in yıldızı Alexander Sörloth'u listesinde ilk sıraya aldı.

Trabzonspor'un eski yıldızına flaş teklif! İtalyan devi kararlı

İtalya Seri A'da mücadele eden Roma, golcü arayışında Trabzonspor'un eski forveti ve Villarreal'in yıldızı Alexander Sörloth'u listesinde ilk sıraya aldı.

Villarreal ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan Norveçli golcünün sözleşmesinde 38 milyon Euro'luk bir serbest kalma maddesi bulunuyor.

LUKAKU YERİNE SÖRLOTH

La Gazetta dello Sport'un haberine göre, Romelu Lukaku'nun boşluğunu doldurmak isteyen Roma, önceliğini Sörloth'a verdi. Atletico Madrid'in genç forveti Samu Omorodion'un yüksek bonservis bedeli nedeniyle bu transferden vazgeçen Roma, Sörloth'u kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

DURUMU FIRSATA ÇEVİRMEK İSTİYORLAR

Haberde, Villarreal'in kötü ekonomik durumunu fırsat bilen Roma'nın, 28 yaşındaki golcünün serbest kalma bedelini düşürmeyi hedeflediği belirtiliyor. Geçen sezon Villarreal formasıyla 41 resmi maçta 26 gol ve 6 asistlik performans sergileyen Sörloth, Roma'nın gol sorununa çözüm olabilir.

GİRİŞİMLER BAŞLADI

Roma'nın, Villarreal'in ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak transfer için pazarlıklarını sürdürdüğü ve Sörloth'u kadrosuna katmak için kararlı olduğu belirtildi.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler