Trabzonspor'da flaş ayrılık! Yıldız oyuncu...

Trabzonspor'da flaş bir ayrılık yaşadı.

Trabzonspor'da flaş ayrılık! Yıldız oyuncu...

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Thomas Meunier'nin sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini açıkladı.

Trabzonspor'un devre arasında kadrosuna kattığı tecrübeli sağ bek Thomas Meunier'in takımda kalıp kalmayacağı belirsizliği, yaşanıyordu. Başkan Doğan açıklamasıyla noktayı koydu.

Ertuğrul Doğan, Meunier'e yönelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Meunier ile yaptığımız anlaşma sırasında, ailevi nedenlerinden dolayı saygı göstermiştik. Bir madde koymuştuk. Ailesinin bulunduğu yerde bir takıma transfer olma durumu olursa, karşılıklı fesih yapacaktık. Anlaşılacak takım her kimse, öncesinden Trabzonspor ile temasa geçecek ve ona göre de planlamamızı yapacaktık. Onun da ailevi olarak zarar görmeyeceği bir opsiyonu eklemiştik. Maddenin dolmasına 5 dakika kala, Thomas bizi üzen bir mail attı. O tarihte ve o şekilde göndermesi, bu kadar saygı duyduğumuz önemli bir profesyonelin ortada bir kulüp yokken tek taraflı anlaşmasını sonlandırdığını bildirdi bize. Biz de Trabzonspor olarak böyle bir muameleden sonra her türlü hukuki haklarımızı kullanmak için harekete geçtik. Dava açıyoruz. Bu saatten sonra kendisinden geri dönüş olsa da, öyle bir şeyler geliyor, bir daha takıma katılması mümkün değil. Bir anda kulübe mail atarak böyle bir işlem yaptı."

NE OLMUŞTU?

Belçika Milli Takımı ile 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda sakatlık yaşayan Meunier, Trabzonspor'un Trabzon'daki ilk kamp etabına ve Macaristan'daki ikinci kamp etabına katılamamıştı. Yıldız oyuncunun 18 Temmuz'da Trabzon'daki kampa katılması bekleniyordu.

Trabzonspor'un Meunier ile yaptığı anlaşmada 20 Temmuz'a kadar takımdan ayrılabileceğine yönelik bir serbest kalma maddesinin bulunuyordu.

Bordo mavililerin yaşanabilecek bir sürprize karşı birçok mevki için alternatif isimleri listesinde bulunuyordu. B u isimlerden birinin Meunier'in yerini alması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler