Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan transfer açıklaması! "Önümüzdeki hafta..."

Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan açıklamalar geldi.

Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan transfer açıklaması! "Önümüzdeki hafta..."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.

Başkan Doğan transfer çalışmaları ve Meunier konusunda çarpıcı ifadeler kullandı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın açıklamaları şu şekilde;

"KULÜPLERİ AŞAĞI İNMEYE BAŞLADI"

"Abdullah Avcı ile birlikte planlamamızı yapmıştık. 6 oyuncuyu da hemen kadromuza kattık. Son aşamada olan oyuncu sayısı 11'di. Geri kalan 5 kişi ile görüşmeler sürüyor. Aksama olmasının nedeni basına yansıması. Onuachu'nun kulübü 10 milyon Euro'nun üstünde talepte bulunuyor. Oyuncuda sorun olacağını sanmıyorum. Muhammed Cham konusunda da aynı. Oyuncu ile ilgili sıkıntı olacağını sanmıyorum. Belli bir mesafe kat ettik. Kulüpleri aşağı inmeye başladı. Bunun dışında 3 oyuncu ile son aşamaya geldik. Taraftarımız ve camiamız rahat olsun. Trabzonspor'un B ve C planları hazır. Bir aksilik olmazsa çoğunu halletmiş oluruz diye düşünüyoruz. Hocamız ile sürekli görüşüyoruz. Planlamada bir aksilik yok. Elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz.

"MEUNİER'E DAVA AÇACAĞIZ"

Meunier ile yaptığımız anlaşma sırasında, ailevi nedenlerinden dolayı saygı göstermiştik. Bir madde koymuştuk. Ailesinin bulunduğu yerde bir takıma transfer olma durumu olursa, karşılıklı fesih yapacaktık. Anlaşılacak takım her kimse, öncesinden Trabzonspor ile temasa geçecek ve ona göre de planlamamızı yapacaktık. Onun da ailevi olarak zarar görmeyeceği bir opsiyonu eklemiştik. Maddenin dolmasına 5 dakika kala, Thomas bizi üzen bir mail attı. O tarihte ve o şekilde, bu kadar saygı duyduğumuz önemli bir profesyonel, ortada bir kulüp yokken tek taraflı anlaşmasını sonlandırdığını bildirdi. Biz de Trabzonspor olarak böyle bir muameleden sonra her türlü hukuki haklarımızı kullanmak için harekete geçtik. Dava açıyoruz. Bu saatten sonra kendisinden geri dönüş olsa da, öyle bir şeyler geliyor, bir daha takıma katılması mümkün değil. Bir anda kulübe mail atarak böyle bir işlem yaptı. Trabzonspor bu işin peşine düşecektir.

"YARIN VE PERŞEMBE AYRILACAK FUTBOLCULAR OLABİLİR"

3 stoper ile görüşüyoruz. Herkes bir santrfor diye düşünüyor ama iki santrfor transferi de yapabiliriz. Bunların hepsi direkt oynayabilecek oyuncular olacak.

Yarın ve Perşembe günü ayrılacak oyuncular ile ilgili gelişmeler olabilir. Son aşamaya geldik. Kamp raporu sonrası da ayrılacak isimler olabilir. Uğurcan ile alakalı olarak, kendisinin bir Avrupa hayali var. Saygı duyuyoruz. Trabzon'u ve Trabzonspor'u temsil edebilecek bir yere gidebilecekse, yardımcı olacağımızı söyledik. Şu ana kadar herhangi bir teklif yok. Böyle bir gündem oluşursa, konuşuruz.

"BAZI ŞEYLERİ KULÜP ZARAR GÖRMESİN DİYE KONUŞMUYORUZ"

Gelirler 15 milyon Euro seviyesinde. 60 milyon Euro'ya yakın bir maliyet var. Her yıl bulunması gereken ciddi bir para var. En sıkıntılı dönemin, benim dönemim olacağını biliyordum. Bile bile bu işin içerisine girdim. Benim için bu hayatta gelebileceğim en kutsal görevdeyim. Bu paranın bulunması gerek ve takımın da yarışması gerek. Şehrin bir gerçeği var. Bu takımı yarıştırmak zorundayım ve buna göre takım kurmalıyız. 1 yıl içinde 150 milyon Euro bulunmazsa, "borç 10 milyarı geçecek" dediğimizde insanlar bize değişik bakıyordu. 120 milyon Euro'ya yakın karşılıksız para bulduk. Diğer kısmını da biz karşıladık. Sabah akşam uğraştık. Önemli işler bunlar, bazı şeyleri kulüp zarar görmesin diye konuşmuyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler