UCİM Trabzon’dan çağrı! “Farkındalık oluşturmak için mavi kurdele tak”

UCİM Trabzon temsilcisi Ahsen Aydın Şehirde herkesi UCİM’e desteğe davet etti.

UCİM Trabzon’dan çağrı! “Farkındalık oluşturmak için mavi kurdele tak”

UCİM Derneği, çocukların sesini duyurmak, onları korumak ve onlara parlak bir gelecek sağlamak amacıyla tüm vatandaşları desteğe çağırdı.

Her yıl, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) tarafından, kuruluş yıl dönümü olan 11 Temmuz’un bulunduğu hafta “Mavi Kurdele Farkındalık Haftası” olarak anılırken hafta boyunca, çocukların güvenliği ve geleceği için toplumdaki her bireyi bilinçlendirmek amacıyla eğitimler, ziyaretler, stant çalışmaları gibi çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

UCİM Trabzon temsilciliği, il temsilcisi Ahsen AYDIN başkanlığında Mavi Kurdele Farkındalık Haftası için 3 gün sürecek etkinlik standı çalışması ile başladı.Trabzon Meydan Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu -Ulutour Turizm ofisi önünde kurulan standı ziyaret eden katılımcılara mavi kurdele takarak UCİM faaliyetleri hakkında bilgi verildi, tanıtıcı broşürler dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler