Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’tan sürpriz ziyaret! İddiaların önünü kesti

Yomra belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Trabzon eski Milletvekili Volkan Canalioğlu’nu ziyaret etti.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’tan sürpriz ziyaret! İddiaların önünü kesti

Yomra Belediye başkanı Mustafa Bıyık, CHP eski belediye başkanı Volkan Canalioğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaret ile alakalı paylaşım yapan Bıyık, Canalioğlu’na övgüler yağdırdı.

Ziyaretin nedenini sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile duyuran başkan Bıyık “CHP’ye mi geçiyor?” iddiaları çıkmadan yanıtladı.

Başkan bıyık açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“VOLKAN ABİYİ ZİYARET ETTİM”

Volkan Abimizi ziyaret ettim... Bilmeyenler için bu yazıyı yazmak istedim. Volkan Abi şehrimizde siyasetin tarzını değiştiren insanlardan biridir. Akçeli işlere bulaşmamıştır. Şimdi Maçka Kamaha’daki köy evinde Trabzon'un sorunlarını yakından takip ederek mütevazi bir hayat yaşıyor. Doğrusu imrendim...

“OYUNU İKİ KAT ARTIRIP KAYBETTİ”

2004 yerel seçimlerinde Trabzon Belediye Başkanı seçildi ve 2009 seçimlerinde aldığı oyu iki kat artırmasına rağmen siyaset tarihinde incelenmesi gereken bir sonuç olarak seçimi kaybetmişti. Sonrasında milletvekili olarak siyasete devam etti. Aldığı oyu iki katına çıkartıp seçim kaybetmek bir tez konusudur. Şehrin abisi unvanını hep taşıdı. Bizim gibi genç belediyecilere örnek oldu. Keşke para için, zengin olmak ve iş takibi yapmak için siyaset yapıp siyasi alanını kirketenler de Volkan Abiyi örnek alsalardı da bu alan temiz kalabilseydi.

“CHP’YE Mİ GEÇİYOR?”

Benim adıma çok güzel bir ziyaret oldu. Şimdi bu ziyaret niye yapıldı? diye merak edenlere bir kaç cümle söyleyeyim:)) CHP’ye geçmek, pazarlık falan yapmak için yapmadık bu ziyareti. Kimsenin dedikodusunu da yapmadık. Bu şehir için yapacak çok işimiz olduğunu konuştuk ve temiz bir hava aldık. Şehrin abisi ünvanını milletten almış büyüğümüzle şehrimizi konuştuk.

Volkan Canalioğlu bu şehrin abisidir. Yanında olmaktan mutluluk duyduk...

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler