Abdullah Avcı "Trabzonspor karakter olarak bu yarışın içerisinde"

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı "Trabzonspor karakter olarak bu yarışın içerisinde"

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında 1 Ağustos Perşembe günü 20.30'da Papara Park'ta Ruzomberok ile karşı karşıya gelecek.

Rövanş mücadelesi öncesi Teknik Direktör Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un şampiyonluk yarışında finansal olarak rakiplerine göre dezavantajlı olduğunu belirten Avcı, Bordo-mavililerin karakteri ile bu yarışı sürdürdüğünü belirtti.

3 kulvarda da yarışı sonuna kadar sürdürmek istediklerini belirten Abdullah Avcı, sürece ilişkin planlarını "Avrupa kupalarında devam ediyoruz veya Konferans Ligi'ne dönüyoruz; bu 12 maça tekabül ediyor. Avrupa'da minimum 12 maç devam etmek istiyoruz. Bu süreçle beraber 38 tane lig maçı ve diğer maçlarla birlikte ortalama 55 maça tekabül ediyor. Her oyuncu bu maçların tamamında oynayamaz. Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe hep birbiri ile yarış içindedir. Trabzonspor ekonomik olarak yarışamaz fakat karakter olarak hep bu yarışın içerisinde yer almaktadır." ifadeleri ile anlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler