Avcı'dan St. Gallen maçı sonrası flaş açıklamalar: "Kolay değil..."

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, St. Gallen maçı sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Konferans Ligi play-off turu rövanşında St. Gallen'e normal ve uzatma süresi 1-1 biten müsabakada penaltılarda 6-5''lik skorla yenilerek elendi.

Bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

Oyunun ilk yarısında maçı erken koparabilirdik. Basit kayıplar yaptık. Çok fazla fırsat vermedik ama rakip maça ortaktı.

İkinci yarıda formasyonda değişiklik yaptık. Girdiğimiz fırsatlar vardı. Uzatmalar dahil kontrol elimizdeydi. İlk maçta da iş bitebilirdi. Uzatmalar ve penaltılar sonucu kaybettik. Devam etmek istiyorduk. Duygusalız ve üzgünüz. Şanssızlık mı diyeceğiz, fırsatları değerlendiremedik. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Pazar günü bir maç daha var. En iyi şekilde hazırlanıp doğru başlangıç yapmak istiyoruz. İki maçta oynadığımız oyunun karşılığını alamadık diye düşünüyorum.

Parçaları tamamlamak kolay değil. Her hafta oyunun içinde oyuncuları değiştirmek zorunda kalıyoruz. 11 oyuncu transfer ettik. Sonuçlandırma bölümünü daha iyi yapabilirdik. Zaman zaman sıkıntılar yaşadık. Oyun sonuna kadar disiplin içinde kalmak önemli. Çok bozulan bir durum yok ama tekrar düzeltecek durumu biz oluşturacağız.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
94 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler