İki ülke arasında Trabzonspor görüşmesi! "İzin istendi"

Trabzonspor'un, Trezeguet'in 2024 Paris Yaz Olimpiyatları'na katılmasına izin vermemesi sonrası dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.

İki ülke arasında Trabzonspor görüşmesi! "İzin istendi"

Trabzonspor'un, Mısır tarafından 2024 Paris Yaz Olimpiyatları'nda oynaması için U23 futbol takımına davet edilen Trezeguet'e izin vermemesi sonrası iki ülkenin bakanlıkları düzeyinde görüşme gerçekleştiği öne sürüldü.

Mısır basınında yer alan iddiaya göre Mısır Gençlik ve Spor Bakanı Ashraf Sobhi, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile temasa geçerek Trezeguet konusunda yardımcı olunmasını talep etti.

Bakanlık düzeyinde gerçekleştiği ifade edilen görüşmesi sonrası Trabzonspor'un, Trezeguet için verdiği kararı değiştirip değiştirmeyeceği ise şimdilik merak konusu.

ki-ulke-arasinda-trabzonspor-gorusmesi-1.webp

Bordo mavililerden Trezeguet için yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti;

"Futbolcumuz Mahmoud Trezeguet, 2024 Paris Yaz Olimpiyatları'nda Mısır'ın U23 Futbol takımında oynaması için davet almıştır. Oyuncumuz bu turnuvada yer almak istediğini kulübümüze bildirmiş ancak, FIFA'nın uluslararası maç takvimi Olimpiyat U23 oyunlarını içermediğinden ve takımımız davet süresince UEFA kulüp müsabakalarında önemli eleme maçları oynayacağından dolayı sporcumuzun 2024 Paris Yaz Olimpiyatları’na katılmasına izin verilmemiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler