Trabzon’da dev operasyon! Suçlulara göz açtırılmadı

Trabzon Valiliği’ne bağlı güvenlik birimleri tarafından şehirde gerçekleştirilen operasyonlarda birçok suçlu yakayı ele verdi.

Trabzon’da dev operasyon! Suçlulara göz açtırılmadı

Trabzon Valiliği’ne bağlı güvenlik birimleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda suçlulara göz açtırılmadı.

Gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir miktar bonzai, metamfetamin, esrar, sentetik ecza, kök kenevir, 2 adet uyuşturucu madde kullanımına yarayan cam düzenek ele geçirilirken 9 şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Aranan şahıslar ile ilgili yapılan operasyonda haklarında 3 ay 22 gün ile 6 yıl arasında değişen kesinleşmiş hapis cezaları bulunan toplam 17 şahıs ile çeşitli suçlardan aranan 20 şahıs yakalandı.

6136 SKM kapsamında yapılan çalışmalarda 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet şarjör, 17 adet fişek, 59 adet silah gövdesi ve 1 muşta ele geçirildi. Operasyon sonucunda 6 şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı.

İl merkezi ve ilçelerde trafik ekiplerince yapılan denetimlerde ise 11 araca abartı egzoz dolayısıyla para cezası uygulandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler