Başkan Ertuğrul Doğan’dan TTSO ve TTB’ye ziyaret

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Trabzon Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Başkan Ertuğrul Doğan’dan TTSO ve TTB’ye ziyaret

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ve Trabzon Ticaret Borsası’nı (TTB) ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Başkan Doğan'a, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcısı Ali Haydar Gedikli, Genel Sekreter Kemal Ertürk, Genel Sayman Sami Karaman, Amatör Branşlar Sorumlusu Derviş Köz, İdari İşler Sorumlusu Ceyhun Eskici ve Tesisler ve Stadyum Sorumlusu Hüseyin Ekşi eşlik etti.

Başkan Ertuğrul Doğan ve beraberindeki heyet, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Meclis Başkan Yardımcısı Hülya Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

dogan2.webp

Görüşmede, Trabzon’un ticaret ve sanayi alanındaki gelişmeleri ele alınırken, Trabzonspor'un bölgedeki ekonomik ve sosyal katkıları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

TTB ZİYARETİ VE PLAKET TAKDİMİ

Trabzon Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen ziyarette ise Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Meclis Başkanı Nevzat Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hakan Canbakkal ve Yavuz Selim Çakıroğlu ile meclis üyeleri tarafından karşılandı.

Görüşmede, Trabzonspor'un yerel ekonomi üzerindeki etkileri ve gelecekteki projeler masaya yatırıldı. Ziyaretin sonunda Başkan Ertuğrul Doğan’a günün anısına plaket takdim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler