Trabzonspor'da Avcı'dan flaş sözler! "Organize kötülük..."

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı ve futbolculardan Okay Yokuşlu açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 1-0 mağlup olduğu müsabakanın rövanşında 15 Ağustos Perşembe günü 19.00'da Rapid Wien'e konuk olacak.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı ve futbolculardan Okay Yokuşlu müsabaka öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

"Maçın önemini biliyoruz"

İlk maçı kendi evimizde kaybettik. İyi bir takıma karşı, organizasyonu olan bir takıma karşı oynayacağız. Trabzonspor bütün planlarını tur atlama üzerine yaptı. Maçın önemini biliyoruz. İyi oyunla kazanmak istiyoruz.

Teknik ve taktik olarak çok konuşmayacağım. Yaşadıklarım, duygularım ve konuştuklarım, birkaç şeyi kaleme aldım. Sezona başladık ve transferler geliyor. Daha da gelecek. Bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Özverili şekilde çalışıyoruz. Ekibim de gece gündüz çalışıyor. Her sezon bir başlangıçtır. Taraftarlardan ekstra bir zaman ve sabır istemedim. İstemeyeceğim de.

"Hakaretlere ve saldırılara maruz kalıyorum"

Geçen sezon geldiğimizde en yakın hedef 3. olmaktı. Bunu yakaladık. Kupa finali hedefi koymuştuk. Bunu da yakaladık ama son saniyede kaybettik. Trabzonspor'da kupalar kazandık. Stadyumda, tesislerde, toplantı odasında birçok şeye vizyon koyduk. Yine de memnun olmayan ve durmadan eleştiren bir grupla karşı karşıyız. Ne yazık ki organize bir kötülükle karşı karşıyayız. Oyuna ve oyun içi eleştirilere açığım. Hem ben hem de sağduyulu taraftarı karşı karşıya. Benim bir ailem var. Sosyal medya denen bir mecra var. Oyun eleştirilerine açığım. Sosyal medya kullanmıyorum, profesyonellerimiz var. Hakaretlere ve saldırılara maruz kalıyorum. Hak etmediğimi düşünüyorum. Bu koltukta oturuyorsam tabi ki bir bedeli var. Sosyal medyacılarım da hukukçular da takip ediyor. Abdullah Avcı'dan çok Trabzonspor makamına yapılan bir saygısızlıktır. Burada yaptıklarımızı tarih yazacaktır.

avci-okay.webp

"Mevlana'nın sözü ile bitirmek istiyorum"

Trabzonspor doğru ve gelişen bir yolda. Geçmişte yaptık, başardık. Mevlana'nın sözü ile bitirmek istiyorum. Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme. Çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir.

"Biz harika bir takım olacağız"

Organize kötülük derken, bu takım net şekilde çok iyi bir takım olacak. 1-2 eksik kaldı. Başkan inanılmaz şekilde çalışıyor. Biz harika bir takım olacağız. İyi yoldayız. Zaman ve sabır istemiyorum, sadece destek istiyorum.

Dragus ve santrfor rekabeti, bu devam ediyor. Rakibe göre oynayan futbolcular ve planlar değişecektir.

Okay Yokuşlu'nun açıklamaları;

Yeni bir takımız. Sivas'ta ilk maçıma çıktım. Oyuncu grubu olarak gayet pozitif bir grubuz. Herkes elinden geleni yapıyor. Başarı odaklıyız ve sezonun çok başındayız. Birçok takım henüz ritmini bulmadı ve zorlanıyor. Biz de bir süreç içindeyiz. Burada önemli olan niyet ve özveri. Biz de kendi işimize odaklanarak, inşallah ilk adım olarak Rapid Wien'den güzel sonuçla ayrılıp camiayı mutlu ederiz.

Yeniden Trabzonspor'un parçası olmak mutluluk verici. Ayrıldığımda 23 yaşındayım. Şimdi 30 yaşındayım. Bu süre zarfında geliştiğimi düşünüyorum. Deneyimlerimi yeni serüvenimde saha içi ve dışında kulüp yararında kullanmak istiyorum.

Trabzonspor büyük bir takım. Büyük takımlarda her zaman rekabet olur. İyiyseniz oynarsınız, bu mevkide birçok arkadaşım var. İyi olan oynayacak ve Trabzonspor kazanacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
44 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler