Trabzonspor'da Okay Yokuşlu eleştiriler için konuştu! "Önemli olan niyet..."

Trabzonspor'da Okay Yokuşlu açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 1-0 mağlup olduğu müsabakanın rövanşında 15 Ağustos Perşembe günü 19.00'da Rapid Wien'e konuk olacak.

Bordo mavili takımda Okay Yokuşlu Rapid Wien maçı öncesi basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Okay Yokuşlu'nun açıklamaları şu şekilde;

"Başarı odaklıyız ve sezonun çok başındayız"

Yeni bir takımız. Sivas'ta ilk maçıma çıktım. Oyuncu grubu olarak gayet pozitif bir grubuz. Herkes elinden geleni yapıyor. Başarı odaklıyız ve sezonun çok başındayız. Birçok takım henüz ritmini bulmadı ve zorlanıyor. Biz de bir süreç içindeyiz. Burada önemli olan niyet ve özveri. Biz de kendi işimize odaklanarak, inşallah ilk adım olarak Rapid Wien'den güzel sonuçla ayrılıp camiayı mutlu ederiz.

avci-okay-002.webp

"Geliştiğimi düşünüyorum"

Yeniden Trabzonspor'un parçası olmak mutluluk verici. Ayrıldığımda 23 yaşındayım. Şimdi 30 yaşındayım. Bu süre zarfında geliştiğimi düşünüyorum. Deneyimlerimi yeni serüvenimde saha içi ve dışında kulüp yararında kullanmak istiyorum.

"İyiyseniz oynarsınız"

Trabzonspor büyük bir takım. Büyük takımlarda her zaman rekabet olur. İyiyseniz oynarsınız, bu mevkide birçok arkadaşım var. İyi olan oynayacak ve Trabzonspor kazanacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler