Eski Trabzonsporlu anlattığı anı ile kahkahalara boğdu!

Trabzonspor'un eski futbolcusu Engin Baytar, Yattara ve Rigobert Song ile yaşadığı anıyı anlatarak izleyenleri kahkahaya boğdu.

Eski Trabzonsporlu anlattığı anı ile kahkahalara boğdu!

Trabzonspor'un eski futbolcusu Engin Baytar, futbolculuk kariyerinin ardından dijital medyada yorumcu olarak sürdürdüğü kariyerinde, bordo-mavili takımda oynadığı dönemlerden unutulmaz anılarını paylaşmaya devam ediyor.

Baytar, özellikle Trabzonspor'un unutulmaz isimlerinden İbrahim Yattara ve Rigobert Song ile yaşadığı bir anıyı anlatırken izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Baytar, Rigobert Song'un futbol dünyasındaki tecrübesine dikkat çekerek, "Rigobert Song 5 kez Dünya Kupası oynadı. Bu, toplamda 20 yıl eder. Çocukluğumdan beri Song’u tanıyorum. Ona bir gün sordum, 'Baba, sen kaç yaşındasın?' diye. O da bana 35 yaşında olduğunu söyledi. O gittikten sonra düşündüm; bu adam 15 yaşında mı Dünya Kupası oynadı, diye kendi kendime hesap yapıyorum," şeklinde konuştu.

Bu ilginç diyalog sonrasında Yattara’nın konuya dahil olduğunu belirten Baytar, "Sonra Yattara geldi. Ona, 'Rigobert Song, 35 yaşında olduğunu söylüyor,' dedim. Yattara ise bana, 'Yalan söylüyor, o en az 44 yaşındadır. Hatta dört tane torunu var,' dedi. Rigobert Song, adaleleri zorlanmasın diye topa vurduktan sonra kendini yere atardı," diyerek anıyı esprili bir dille sonlandırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler