Trabzonspor'da bordo-mavi kenetlendi! Tek hedef...

Trabzonspor'da bordo-mavili taraftarlar takıma tam destek veremeye devam ediyor.
Trabzonspor'da bordo-mavi kenetlendi! Tek hedef...

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Konyaspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor'da hazırlıklar sürerken, bordo-mavili taraftarların desteği tam gaz devam ediyor.

Sezona beklenen performansla başlayamayan Trabzonspor, Pazar akşamı alacağı galibiyetle moral bulmayı hedefliyor.

Konyaspor maçı hazırlıkları devam eden Bordo-mavililerin bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde devam ettiği antrenmanda Trabzonspor taraftarı, takımlarını yalnız bırakmadı. Bir grup taraftar, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne giderek antrenman yapan takıma destek oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
  • waka / 27 Eylül 2024 22:44

    takımın rayına oturması için devre arasına kadar süre gerekli. takımın kondüsyonu sıfır. ayrıca takım nasıl hücum yapılır nasıl defans yapılır bilmiyor. devre arasında kondüsyon yüklemesi yapılırsa ve 2-3 nokta transfer alınırsa 2.yarı belki bişeyler olabilir. takım şu anda maç kazanabilecek durumda değil kimse kendini kandırmasın.

    Yanıtla (0) (1)
  • Hasan / 27 Eylül 2024 18:31

    Haydi İnşallah. Hocamıza ve takıma güveniyoruz

    Yanıtla (5) (0)
  • Yer / 27 Eylül 2024 19:25

    İnşallah yeneriz de
    Bu takımın çok daha çalışması lazım
    Fenere 3 atan galata bu sene de 5 atar bize

    Yanıtla (1) (2)
  • Taraftar / 27 Eylül 2024 19:09

    Biz inandık siz de inanın bundan sonraki maçları alın

    Yanıtla (1) (1)
  • İbo can / 27 Eylül 2024 18:34

    Artık galip için oynamak zamanı # artık Trabzonspor için varız

    Yanıtla (5) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir