Fenerbahçe ile karşılaşan Samsunspor taraftarından ilginç tezahürat! "Trabzon nerede?"

Samsunspor, taraftarlarının Trabzonspor aleyhine yaptığı tezahürat, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor, kendi sahasında Fenerbahçe’yi konuk etmeye hazırlanırken, şehir meydanında toplanan Samsunspor taraftarları ilginç bir olaya imza attı. Fenerbahçe ile oynanacak maç öncesinde yapılan tezahüratlar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Samsunspor Taraftarlarından Trabzonspor'a Yönelik Slogan

Maç öncesi şehir meydanında toplanan Samsunspor taraftarları, rakiplerinin Fenerbahçe olmasına rağmen Trabzonspor aleyhine bir tezahürat yaparak dikkat çekti. Taraftarların "Ararım seni her yerde, sorarım, ıssız gecelerde Trabzon nerede?" şeklinde attıkları slogan, sosyal medyada birçok futbolseverin tepkisini topladı.

Sosyal Medyada Anlamsız Bulundu

Söz konusu tezahürat, sosyal medyada özellikle Trabzonspor taraftarları tarafından "anlamsız" olarak nitelendirildi. Birçok futbolsever, Samsunspor’un Fenerbahçe ile karşılaşmasına rağmen Trabzonspor’a yönelik slogan atılmasının mantıksız olduğunu savundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler