Flaş iddia! Paul Onuachu'ya Süper Lig'den 3 talip daha

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon yıldızlaşan Paul Onuachu'ya 3 Süper Lig ekibi daha talip oldu.

Flaş iddia! Paul Onuachu'ya Süper Lig'den 3 talip daha

Trabzonspor'un kiralık olarak forma giydirdiği Paul Onuachu için Süper Lig kulüpleri arasında yoğun bir transfer çekişmesi yaşanıyor.

Nijeryalı golcüyü, Trabzonspor'un kadrosunda tutma çabaları devam ederken, Göztepe, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de oyuncuya büyük ilgi gösterdiği iddia edildi.

Trabzonspor'un, Southampton'ın yüksek bonservis talebi nedeniyle tekrar kiralamak için teklif sunduğu Onuachu'ya, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de talip olduğu öne sürüldü.

Southampton, Onuachu için 15 milyon sterlinlik bir bonservis bedeli istiyor. 2,01 metrelik dev fiziğiyle dikkat çeken Onuachu, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 21 maçta 15 gol atarak önemli bir performans sergilemişti.

Özellikle ikili mücadelelerde üstünlük kurma yeteneğiyle bilinen oyuncunun adı, Southampton'ın sahibi olduğu aynı şirkete ait olması dolayısıyla Göztepe ile de anılıyor.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler