Göztepe'de Stoilov maç sonu açıkladı! "Trabzonspor gibi iyi bir takıma karşı..."

Trabzonspor'un rakibi Göztepe'de Stanimir Stoilov mücadele sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Göztepe'de Stoilov maç sonu açıkladı! "Trabzonspor gibi iyi bir takıma karşı..."

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 10. hafta mücadelesinde Göztepe'ye konuk oldu ve 10 kişi mücadele eden rakibine karşı sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Bordo mavili takımın rakibi Göztepe'de Bulgar teknik adam Stanimir Stoilov mücadele sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Stoilov'un açıklamaları şu şekilde;

Bizim adımıza muhteşem bir galibiyet oldu. Tüm takımımla gurur duyuyorum. Bu galibiyeti sadece bizler almadık. Beraber başardık. Dinamik ve agresiftik. Görmek istediğimiz de buydu.

Trabzonspor gibi iyi bir takıma karşı ve iyi bir hocası olan takıma karşı kazandık. Çok mutluyum. Aynı zamanda biz daha çok hak eden taraftık. Çalışarak potansiyelimizi sürekli geliştireceğiz ve ileri gideceğiz. Sınır olduğunu düşünmüyorum.

Maçtan sonra hiçbir zaman konuşmam ve iyi dinlenip daha sonra konuşmayı tercih ederim. Tüm takımı ve taraftarı tebrik ederim. Sahada 10 kişi kaldık ama oyun boyu futbolcular bunu hissetmedi. Taraftarlar 11. oyuncunun yerini aldı. Kendilerine de teşekkür ediyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler