Trabzonspor'da Güneş'ten flaş sözler! "Söyleyecek söz bulamıyorum"

Trabzonspor'da Şenol Güneş, Göztepe mağlubiyeti sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor'da Güneş'ten flaş sözler! "Söyleyecek söz bulamıyorum"

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 10. hafta mücadelesinde Göztepe'ye konuk oldu ve 10 kişi mücadele eden rakibine karşı sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Şenol Güneş mücadele sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Güneş'in açıklamaları şu şekilde;

Bizim için büyük bir hayal kırıklığı ve kötü bir mağlubiyet. Maç başında baskı bekliyorduk ama çok da karşılık veremedik. Rakip kaleye gidemedik ve ilk yarı boşa geçti.

İkinci yarı hamle yaptık. Daha olumlu gibi göründük ama yeterli olmadı. Rakip çok koşup istedi. Eksik kaldık. Ne defansif ne de hücum da başarılı olamadık. Çok top kaybı yaptık. Söyleyecek söz bulamıyorum. Sorumlusu da benim.

Futbolun bire bir pozisyonlarında çok eksik kaldık. Rakip ikinci yarı daha az pozisyona girse de gol buldular. Onlar daha istekliydi. Tebrik etmek gerek. Bizim için ne kadar kötü tablo varsa onlar için de iyi tablo var. Siz gereğini yapmazsanız, şansı bulamadık. Maalesef yenildik. Büyük hayal kırıklığı. Özür diliyorum. Bundan daha kötü futbol olamaz. Yapmamız gereken hiçbir şeyi yapamadık. Dediğim gibi, oyunculara görev veren de sorumlusu da benim.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
33 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler