İşte Trabzonspor'da Başkan Doğan'ın "bitti" dediği 5 transfer

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor.

İşte Trabzonspor'da Başkan Doğan'ın "bitti" dediği 5 transfer

Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan, Papara Park'ta düzenlenen forma tanıtım toplantısında transfer çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Doğan, yürütülen çalışmalarla ilgili olarak, "Biten 5, imza aşamasında olan 3 transfer var. Nwakaeme için Başkan Yardımcımız Nevzat Bey görüşüyor. Hocamızın Nwakaeme'nin dönmesi için talebi oldu. Hocamız da oyuncuyla görüştü. Belli bir aşamaya geldik. Transferin olumlu sonuçlanacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın açıklaması sonrası transferi tamamlanan 5 futbolcu üzerine dedikodular ortaya atılmaya başlandı.

Haber61'in edindiği bilgiye göre, daha önce Dragus, Barisic ve Lundstram transferinde mutlu sona ulaşan Trabzonspor, Muhammed Cham'ın transferini de tamamlıyor. Bordo mavililerin transferini son aşamaya getirdiği 5. futbolcunun ise Efkan Bekiroğlu olduğu öğrenildi.

Trabzonspor'un, Efkan Bekiroğlu ve Ankaragücü cephesiyle yaptığı görüşmelerde sona geldiği, bir pürüz yaşanmaması halinde de futbolcunun kendisini bordo mavili takıma bağlayacak sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler