Trabzonspor'da tamamlanan transfer sonrası büyük problem!

Trabzonspor yeni transferlerle birlikte oluşan kalabalık yabancı kadrosu sebebiyle büyük bir problem ile karşı karşıya kaldı.

Trabzonspor'da tamamlanan transfer sonrası büyük problem!

Trabzonspor yönetimi, yeni transferlerle birlikte oluşan kalabalık kadro nedeniyle gelecek oyunculara yer açmak için yoğun bir planlama sürecine girdi.

Bordo-mavililer yeni sezon öncesi Dragus, Barisic, Lundstram ve Nwakaeme ile anlaşma sağladı.

Süper Lig'de uygulanacak 12 yabancı kuralı nedeniyle Trabzonspor'da büyük bir problem oluştu. Bordo-mavili ekibin kadrosunda 11 yabancı oyuncu bulunurken kiralıktan dönen 4 oyuncu ve 4 yeni transfer ile 18'e yükseldi.

Trabzonspor'da kiralıktan dönen Teklic, Kourbelis, Gomez ve Lahtimi sezon planlamasında yer almıyor.Ayrıca Fernandez,ve Bakic ile de yolların ayrılması planlanıyor.

Bordo-mavililerin yeni yapacağı transferler için ise Denswil, Bardhi, Trezeguet ve Fountas için iyi teklif gelmesi durumunda bu oyuncuların satılabileceği belirtiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler