St. Gallen maçı öncesi flaş sözler! "Trabzonspor'un Onuachu transferi..."

Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin, St. Gallen maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turunda 0-0'ın rövanşında İsviçre ekibi St. Gallen'i konuk ediyor.

Müsabaka öncesi Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin değerlendirmelerde bulundu.

Gökmen Şahin'in maç önü yorumları şu şekilde;

Cham, "Beni seveni ben de severim" dedi. Bu cümle oldukça anlamlı. Trabzonspor ile Cham arasında güçlü bir duygusal bağ oluştu. Farklı tekliflerin yanı sıra daha iyi maddi olanaklar da sunuldu, ancak o yine de Trabzonspor'u seçti. Neden bu kararı verdiğini kendisine basın toplantısında sormayı planlıyoruz.

Bu transfer büyük önem taşıyor. Oyuncunun Trabzonspor'u bu kadar çok istemesi, transferin gerçekleşmesinde etkili oldu. Trabzonspor daha önce de onunla anlaşmıştı, bunu daha önce de dile getirmiştim. Geldiğimiz bu nokta da bunu doğruluyor.

Onuachu transferinin olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum. Bonservisiyle olmasa bile kiralık olarak geleceğini tahmin ediyorum. Trabzonspor ile futbolcu arasında güçlü bir sevgi bağı var. Cham ve Onuachu iyi bir duruş sergilediler. Trabzonspor'a, futbol anlamında karakter ve kişilik olarak çok fayda sağlayacaklardır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler