Maç sonu canlı yayında açıkladı! "Trabzonspor'un acil ihtiyacı..."

Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin, Trabzonspor - Rapid Wien maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Avusturya ekibi Rapid Wien'i konuk etti. Bordo mavili takım sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Mücadele sonrası Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin değerlendirmelerde bulundu.

Gökmen Şahin'in maç sonu değerlendirmeleri şu şekilde;

Trabzonspor taraftarının beklediği oyun bu değil. İlk 10-15 dakikaya baktığımızda, sahada uzun paslarla oyun kurmaya çalışan ve top kaptıran bir Trabzonspor vardı. Oyun anlamında denilecek bir şey yok, Abdullah Avcı paylaşacaktır. Trabzonspor'un forvet eksikliği var, bunu kabul ediyoruz. Bu yüzden bazen oyunu okumak ve bir şeyler yaratmak gerekiyor. Bir teknik direktörün bir şeyler yapması gerekiyor.

Tabii ki eleştiriler alacak Abdullah Avcı. Bu sonucun mimarı Abdullah Avcı. Kendi evinde rakibe boyun eğen bir Trabzonspor, hiç kimsenin istediği Trabzonspor değil. Kendi taraftarı önünde böyle bir oyun sergileyemez. Her ne olursa olsun, değerleri farklı olan takımlar arasında böyle bir oyun olamaz. Herkes belli bir kalıp içinde oynuyor; bazen oyunu okuyup bireysel oyuncuların özelliklerini kullanmak gerekiyor.

Sakin kalmak, sükûnetli olmak gerekiyor; eminim Abdullah Avcı analizini yapacaktır ve ikinci maçta telafisini yapacaktır. Acilen Trabzonspor'un forvet ihtiyacı var. Gerçek şu ki, böyle bir futbol oynayamazsınız. Çıkılması gereken bir kadroyla çıktı Abdullah Avcı. Bazen oyuncuları özgürlüklerine bırakmak gerekiyor. Mesela Cihan Çanak; Trabzonspor'un bu akşam oyun kalitesi düzelmediği için bireysel yetenekler ön plana çıktı. Bir arada fazla maça çıkmayan oyuncular, takım oyununun kötü olduğu dönemlerde bireysel özelliklerini özgür bırakmalı. Bana kalırsa Cihan Çanak, özgür değildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler