Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç sonu açıkladı! "Yakın zamanda katılacaklar"

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç sonu açıkladı! "Yakın zamanda katılacaklar"

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Avusturya temsilcisi Rapid Wien'i konuk etti.

Bordo mavili ekip ile Rapid Wien arasında Papara Park'ta oynanan müsabaka sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

Öncelikle, karşımızda organize ve genç bir takım vardı. Geçen seneden %90 oranında oyunlarını sürdürüyorlar. Bizim açımızdan 9 yeni oyuncu sahadaydı. İlk yarıda rakip, organizasyon olarak bizden daha iyiydi.

Topa sahip olduğumuzda iyi bitirişler yapamadık. Rakip 2 pozisyona girdi, biz ise Denswil ile girdiğimiz pozisyonu değerlendiremedik. İkinci yarıda oyunu dengeledik ama yine sonunu getiremedik. İyi ve organize bir takıma karşı zaman zaman oyunu elimize aldık, ancak karşılığını alamadık. Bunun bir rövanşı var, o zamana kadar bir maçımız daha var: Sivas maçı. Gelen arkadaşlarımızın eksikliklerini tamamlayıp kapatacağız. Taraftarımızı üzdük; 3 gün sonra Sivas'ta oynayacağız ve zihinsel olarak hazırlanacağız, rövanşını daha sonra konuşuruz.

Sertlikten çok, şöyle bir durum var: Rakip, blok kırmayı iyi yapabilen bir takım. Baskılarımızı doğru yapamayınca, Cihan ve Dragus’un yönlendirmelerini gerçekleştiremeyince, topun peşinden koştuk. Topa sahip olduğumuzda ise pozisyonları değerlendiremedik.

Her seferinde daha iyi olacağız. Taraftarımızdan özür diliyoruz; kaybettik ama 3 gün sonraki Sivas maçında telafi edeceğiz. Trabzonspor'un yakın tarihinde pivot santrforlar oldu ve transfer için başka bir ekip iyi çalışıyor. Yakın bir zamanda katılacaklar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
46 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler